Na nog geen twee weken hadden we een eerste bod

- ervaringen van een verkoper -Zelf je huis verkopen, lastig? Welnee, niet als het aan Tom en Marieke ligt! De persoonlijke manier van verkopen sprak zowel hen als potentiële kopers erg aan. Binnen twee weken was het eerste bod dan ook een feit en in no time verkochten ze hun huis via Kaboodle.Lees hier hun ervaring en tips en laat je inspireren.Als we de stap kunnen zetten om naar Zwitserland te emigreren, dan kunnen we vast ook zelf ons huis wel verkopen, was de gedachte. Bovendien brengt een emigratie best wat kosten met zich mee en waar kun je nu meer op besparen dan op de verkoop van je huis?
En toen kwam Kaboodle op ons pad. Een marktplaats speciaal voor huizen. Met daarachter de bezieling, daadkracht en betrokkenheid van Henriëtte van Santen. Dit bleek dé uitkomst voor ons. Want gedurende het proces komen er toch wel zaken voorbij, waar je niet dagelijks mee te maken hebt en dan zijn tips van een kenner echt heel welkom! We hadden alles zelf in de hand, maar konden voor vragen en advies altijd terugvallen op Kaboodle. Voornamelijk op juridisch vlak, maar ook over de te nemen stappen bijvoorbeeld in de onderhandelingen.Bij Kaboodle kregen we alle ruimte om ons huis te presenteren zoals wij dachten dat goed was. Van de vele kijkers die we in korte tijd kregen, hoorden we terug dat het fijn was dat onze eigen teksten en foto’s (gewoon met de smartphone gemaakt trouwens!) zo’n realistisch beeld gaven van onze woning.
Het zelf rondleiden van mensen door je huis hebben we als heel prettig ervaren. We hebben bewust ook teruggevraagd aan kijkers hoe zij dat hebben ervaren en ook zij waren onverdeeld positief. Je eigen verhaal gaat tenslotte toch verder dan de staat van de woning, het aantal kamers en mogelijkheden tot verbouwing etc. Dat je je ervaringen kunt delen met kijkers over de sfeer van het huis, de buurt, de fijne plekjes in de tuin en allerlei praktische zaken, heeft echt toegevoegde waarde! Zo hebben we vele mooie gesprekken gevoerd tijdens de bezichtigingen.Het resultaat is dat we vanaf het begin veel bezichtigingen kregen en na nog geen twee weken een eerste bod hadden. Met deze mensen zijn we er ook naar volle tevredenheid uit gekomen. En veel eerder dan gedacht en gehoopt kon de klus “huis verkopen” van ons to-do-lijstje af!Kortom: hier vertrekt straks een zeer tevreden gezin naar Zwitserland zonder zorgen over een huis in Nederland.
En om terug te komen op onze gedachte dat we zelf ons huis wel konden
verkopen; dat klopt dus! Maar zonder de mogelijkheden van Kaboodle had het ons veel meer tijd, energie en kopzorgen gekost.Vele malen dank Henriëtte, voor al je adviezen, openheid, tijd en het meedenken!Tom en Marieke.