Hoe werkt het?

Stap 1: Vertel jouw verhaal

Kaboodle biedt je de mogelijkheid om je huis op jouw eigen unieke manier te presenteren. Naast de basisinformatie die voor een koper belangrijk is, kun je ook je persoonlijke verhaal vertellen. Wat maakt je huis zo speciaal, waarom ben jij er destijds verliefd op geworden, wat zijn de leukste plekjes in huis en wat heb je allemaal gedaan om er je thuis van te maken?

Een koper is geïnteresseerd in je huis en de bijzonderheden ervan, maar daarnaast wil hij ook graag weten wat de buurt en de omgeving kenmerkt waar hij misschien straks gaat wonen. Dit maakt allemaal onderdeel uit van de beleving die een nieuw thuis biedt. En wie kan een koper beter wegwijs maken dan jij!

Tip: voeg je profielfoto toe! Het geeft vertrouwen als je ziet met wie je contact legt. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon leuk om te zien wie nu de verkoper van je droomhuis is of wie de koper is die straks met de bezichtiging bij je op de stoep staat.

Stap 2: Kies jouw manier

Wij vinden dat je zelf moet kunnen kiezen hoeveel je wilt betalen voor de verkoop van je huis. Voordat je je huis online zet kies je het abonnement dat bij je past:

Abonnementen

  • Kaboodle Extra Gratis

    Volledige plaatsing op Kaboodle: max. 50 foto’s, plaatsen video en 2D/3D plattegronden, basisinformatie, quote, tekst, kenmerken, 3 favoriete plekjes.

  • Kaboodle Totaal € 425,00 per maand

    Kaboodle Extra, volledige Fundapresentatie, woningopname & online/telefonische ondersteuning door NVM-makelaar.

Het abonnement Kaboodle Totaal heeft een minimale looptijd van 3 maanden. Vanaf maand 4 kun je dit abonnement aanpassen. De betaling van abonnementen vindt maandelijks plaats op de verlengingsdatum. Je betaalt de eerste 3 maanden Kaboodle Totaal bij start van de verkoop in een keer. Opzeggen kan elke dag, verrekenen of terugstorten van een lopende maand is niet mogelijk. Meer informatie over abonnementen vind je in onze Gebruiksvoorwaarden.

Diensten

Uit ervaring weten we dat het in het proces van de aan- of verkoop soms heel waardevol kan zijn om de hulp van een professional in te roepen voor bijvoorbeeld mooie foto’s, duidelijke plattegronden van je huis of een koopovereenkomst. Daarom hebben wij aanvullende diensten voor je geselecteerd die je kunnen helpen op het moment dat jij daar behoefte aan hebt. Kaboodle biedt de diensten niet zelf aan, maar heeft een aantal professionals gevonden die je tegen een scherpe prijs verder kunnen helpen. Om het eenvoudig voor je te maken kun je de diensten via het platform bestellen. Heb je ergens hulp bij nodig en bieden wij die dienst niet via het platform aan, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij zullen dan proberen om een passende oplossing te vinden!

Stap 3: Verkoop jouw thuis

De verkoop kan beginnen als je tevreden bent over je woningpagina, je je abonnement hebt gekozen en je huis online staat.

Heb je gekozen voor het abonnement Kaboodle Totaal dan ontvang je na het online zetten van je huis op Kaboodle een mail met informatie over de plaatsing op Funda.

Zet je huis verder in de spotlight en nodig bijvoorbeeld vrienden, familie, buren en collega’s uit om je huis te delen op Facebook en Twitter. Dit kost geen tijd, alleen een druk op de knop op je woningpagina is voldoende.

Wees creatief en bedenk wat je allemaal kunt doen om kopers bij je thuis te krijgen. Voor inspiratie kun je natuurlijk ook eens kijken wat andere verkopers doen om hun huis eruit te laten springen. Wij zetten geregeld nieuwe blogs online om je relevante informatie en leuke tips te geven.

Heb je vragen, laat het ons weten.
We wensen je veel succes!

Het Kaboodle team