Hulp nodig?

Maak een keuze uit onderstaande diensten en bestel eenvoudig en snel wat je nodig hebt. Laat ons weten hoe de geboden hulp je is bevallen en help ons om je ervaring met Kaboodle steeds te verbeteren.

 • Te Koop bord

  ❤️ACTIE ❤️ Laat je woning nog meer opvallen en bestel GRATIS ons TeKoop-Bord t.w.v. 29,95!

  € 29,95
  € 0,00
  eenmalig
 • Digitale woningbrochure

  Laat een digitale brochure maken van je huis en geef kijkers een brochure mee na een bezichtiging of stuur deze digitaal toe. Zo geef je net even wat extra aandacht! De brochure is ook gratis te koppelen aan je Fundapresentatie bij het abonnement Kaboodle Totaal.

  € 49,95 eenmalig
 • Fotografie Basis

  Huur een professionele fotograaf in voor een mooie fotoreportage van je woning! Deze dienst is alleen te bestellen voor woningen met een woonoppervlakte tot 200 m2.

  € 129,95 eenmalig
 • Fotografie Large

  Fotografie Large biedt extra aandacht voor details- en sfeerfoto's en is een must-have voor woningen met een woonoppervlakte vanaf 200m2. De fotograaf komt twee uur op locatie langs en heeft hierdoor meer tijd om je woning vast te leggen. Uiteraard worden de foto's nabewerkt en krijg je ze digitaal aangeleverd.

  € 199,95 eenmalig
 • Interactieve plattegronden

  Wist je dat interactieve plattegronden erg hoog gewaardeerd worden door kopers? In combinatie met de foto's van een huis geeft het hen een heel goed beeld. Om deze plattegronden te maken hebben we wel een goede schets (met maten) of een bouwtekening nodig.

  € 39,95 eenmalig
 • Inmeten & ontwerp interactieve 2D plattegronden

  Laat je huis exact inmeten op locatie volgens de geldige meetinstructie (gebaseerd op NEN2580). Zo weet jij zeker dat je kopers de juiste informatie geeft! Daarbij ontvang je dan ook interactieve plattegronden van je huis die je kunt gebruiken voor je presenatie op Kaboodle en Funda.

  € 159,00 eenmalig
 • Interactieve plattegronden op Funda (prijs per 3 maanden, alleen met Kaboodle Totaal)

  Interactieve plattegronden worden erg positief gewaardeerd door kopers en ze zorgen voor een hogere ranking op Funda! Let op: Ontwerp plattegronden apart bestellen! Je plattegronden blijven 3 maanden op Funda staan.

  € 59,95 eenmalig
 • Funda Toppositie 1 week (alleen met Kaboodle Totaal)

  Zet je huis een week lang in de spotlight! Met Toppositie staat je huis een week boven de resultatenlijst op Funda en dat levert heel veel bekijks op.

  € 59,95 eenmalig
 • Funda Toppositie 1 maand (alleen met Kaboodle Totaal)

  Zet je huis een maand lang in de spotlight! Met een Toppositie staat je huis een maand boven de resultatenlijst op Funda en dat betekent heel veel views.

  € 119,00 eenmalig
 • Vernieuwen Fundapresentatie (alleen met Kaboodle Totaal)

  Hoe langer te koop, hoe lager op de resultatenlijst van Funda. Laat jouw huis opnieuw, zonder historie op Funda plaatsen zodat je weer beter gevonden wordt.

  € 99,95 eenmalig
 • Koopakte check

  Je hebt zelf de koopakte helemaal ingevuld en de bijlagen toegevoegd. Voordat er wordt getekend kun je alles even laten checken door een professional.

  € 99,95 eenmalig
 • Koopakte maken

  Je woning is pas verkocht met een getekende koopovereenkomst. Laat alle gemaakte afspraken vastleggen en ontvang de overeenkomst snel per mail.

  € 149,95 eenmalig
 • Waarde indicatie

  Je ontvangt een overzichtelijk rapport met een indicatie van de waarde, gebaseerd op o.a. verkoopprijzen van vergelijkbare huizen in de buurt.

  € 49,95 eenmalig
 • Stappenplan bij verkoop

  Er staat je een leuke en spannende tijd te wachten als je besluit je huis te gaan verkopen. Om je op weg te helpen hebben wij een stappenplan voor je gemaakt.

  € 0,00 eenmalig
 • Meten volgens de meetinstructie

  Het is fijn voor kopers als huizen op alle woningsites met dezelfde maat worden gemeten. Daarom is er de ‘Meetinstructie’, uitgelegd in deze handleiding.

  € 0,00 eenmalig
 • Huizenpaspoort

  Speel open kaart en geef kopers met deze informatie inzicht in de staat van je huis, de vaste lasten en eventuele gebreken.

  € 0,00 eenmalig
 • Lijst roerende zaken

  Wat laat je achter, wat gaat mee en wat kunnen kopers overnemen? Schep duidelijkheid en geef deze lijst mee aan kopers na de bezichtiging.

  € 0,00 eenmalig
 • Checklist bezichtiging

  Met deze checklist breng jij elk huis dat je bezoekt overzichtelijk in kaart!

  € 0,00 eenmalig
 • Meterstanden opnameformulier

  Op dit formulier noteren koper en verkoper eenvoudig alle meterstanden tijdens de laatste inspectie.

  € 0,00 eenmalig

WAT HEB JIJ TE BIEDEN?

Ben jij een ervaren en enthousiaste professional en zou jij het leuk vinden om de gebruikers van Kaboodle te helpen als zij daar behoefte aan hebben? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met je op.

Dienst aanmelden