Over Kaboodle

Wij geloven dat kopers en verkopers heel goed in staat zijn om zelf, op hun eigen creatieve en persoonlijke manier, hun thuis te kopen of te verkopen.

Henriette van Santen, oprichter Kaboodle

Kaboodle wil kopers en verkopers bij elkaar brengen, zonder tussenkomst van makelaars. Zo willen we de huizenjacht voor kopers en verkopers persoonlijker, transparanter én goedkoper maken. Met Kaboodle is het gemakkelijk en leuk om je thuis te kopen of verkopen.

Kaboodle biedt jou als verkoper een uniek platform waarop je op een eigen en persoonlijke manier je huis kunt presenteren. Gewoon zelf, zonder makelaar, gratis of voor een vast laag bedrag per maand. Want wie kan er meer én beter vertellen over je huis dan jij zelf?

Bij Kaboodle krijg je alle ruimte om te vertellen over wat jouw huis zo bijzonder maakt, waarom een potentiële koper verliefd moet worden op jouw huis of waarom jouw buurt en omgeving zo prettig is. Een huis is volgens ons namelijk meer dan vierkante meters en een vraagprijs, het is een thuis

Kaboodle biedt jou als koper een nieuwe beleving in de zoektocht naar je nieuwe thuis door deze manier van presenteren. We willen het verhaal vertellen achter de vierkante meters en vraagprijs. Zo hopen we jou een beter beeld te geven van je mogelijke nieuwe thuis, buurt en omgeving.

En ben je nieuwsgierig of heb je een vraag aan de verkoper? Dan kun je direct contact nemen met hem of haar, zonder tussenkomst van een makelaar. Ook een bezichtiging plan je eenvoudig in met de verkoper zelf.

Bij Kaboodle hebben kopers en verkopers het heft in eigen handen.

Henriette

De naam Kaboodle is niet alleen gekozen omdat het leuk klinkt, het staat ook voor wat wij willen uitdragen. Kaboodle betekent ‘een groep mensen of dingen’. Kaboodle biedt een platform waar kopers en verkopers van huizen elkaar kunnen vinden. Natuurlijk wil ik mezelf graag voorstellen. Mijn naam is Henriette, makelaar sinds 2000 en vanaf 2004 eigenaar van een makelaarskantoor.Het idee voor Kaboodle is ontstaan doordat ik als makelaar merk dat de wensen van kopers en verkopers veranderen. Steeds vaker geven mensen aan dat ze meer invloed willen hebben op de manier waarop hun huis wordt verkocht. Ze willen zichzelf meer herkennen in de woningpresentatie. Ook stellen kopers en verkopers zich steeds kritischer op over de rol van de makelaar.

Uit gesprekken met veel kopers en verkopers wordt mij duidelijk dat ze echt het heft in eigen hand willen nemen en op geen enkele manier gebonden willen zijn aan een partij die hen iets oplegt: het idee voor Kaboodle was geboren.

Samen met een team van enthousiaste mensen heb ik gewerkt aan Kaboodle. De lancering van Kaboodle is voor mij een bijzonder moment. Dat we nu verkopers en kopers kunnen aanmoedigen om het heft in eigen hand te nemen, is echt geweldig! Natuurlijk zal ik mijn ervaring en kennis die ik als makelaar heb opgedaan waar nodig delen, maar iedereen kan nu echt zelf aan de slag.

We ontvangen graag tips en ideeën. Zo verbeteren we met elkaar Kaboodle en wordt de koop en verkoop van huizen persoonlijker, transparanter en goedkoper!

Henriëtte van Santen
[email protected]