Hulp nodig?

Maak een keuze uit onderstaande diensten en bestel eenvoudig en snel wat je nodig hebt. Laat ons weten hoe de geboden hulp je is bevallen en help ons om je ervaring met Kaboodle steeds te verbeteren.

 • Te Koop bord

  ❤️ACTIE ❤️ Laat je woning nog meer opvallen en bestel GRATIS ons TeKoop-Bord t.w.v. 29,95!

  € 29,95
  € 0,00
  eenmalig
 • Fotografie Basis

  Huur een professionele fotograaf in voor een mooie fotoreportage van je woning! Deze dienst is alleen te bestellen voor woningen met een woonoppervlakte tot 200 m2.

  € 129,95 eenmalig
 • Fotografie Large

  Fotografie Large biedt extra aandacht voor details- en sfeerfoto's en is een must-have voor woningen met een woonoppervlakte vanaf 200m2. De fotograaf komt twee uur op locatie langs en heeft hierdoor meer tijd om je woning vast te leggen. Uiteraard worden de foto's nabewerkt en krijg je ze digitaal aangeleverd.

  € 199,95 eenmalig
 • Interactieve plattegronden op Funda (prijs per 3 maanden, alleen met Kaboodle Totaal)

  Interactieve plattegronden worden erg positief gewaardeerd door kopers en ze zorgen voor een hogere ranking op Funda! Let op: Ontwerp plattegronden apart bestellen! Je plattegronden blijven 3 maanden op Funda staan.

  € 59,95 eenmalig
 • Funda Toppositie 1 week (alleen met Kaboodle Totaal)

  Zet je huis een week lang in de spotlight! Met Toppositie staat je huis een week boven de resultatenlijst op Funda en dat levert heel veel bekijks op.

  € 59,95 eenmalig
 • Funda Toppositie 1 maand (alleen met Kaboodle Totaal)

  Zet je huis een maand lang in de spotlight! Met een Toppositie staat je huis een maand boven de resultatenlijst op Funda en dat betekent heel veel views.

  € 119,00 eenmalig
 • Vernieuwen Fundapresentatie (alleen met Kaboodle Totaal)

  Hoe langer te koop, hoe lager op de resultatenlijst van Funda. Laat jouw huis opnieuw, zonder historie op Funda plaatsen zodat je weer beter gevonden wordt.

  € 99,95 eenmalig

WAT HEB JIJ TE BIEDEN?

Ben jij een ervaren en enthousiaste professional en zou jij het leuk vinden om de gebruikers van Kaboodle te helpen als zij daar behoefte aan hebben? Stuur ons een bericht en wij nemen contact met je op.

Dienst aanmelden