We hebben ons huis verkocht met Kaboodle, binnen 3 weken!!!

Het blijkt helemaal niet moeilijk te zijn om je huis met Kaboodle te verkopen. Alle diensten die je normaliter van een makelaar verwacht worden op Kaboodle aangeboden. Je kunt gebruik maken van alle diensten die je denkt nodig te hebben voor de verkoop van je huis. Maar dan zonder de hoge kosten van een makelaar!

Hierdoor heb je zelf de regie over hoe je je huis uiteindelijk wilt presenteren. Wij hebben zelf de foto’s gemaakt en ook zelf de verkoopteksten geschreven. Zo bepaal je helemaal dus zelf hoe de uiteindelijke verkoopadvertentie op Kaboodle en Funda er uit komt te zien. Vervolgens kwam Henriette van Kaboodle bij ons thuis om te controleren of alles wel klopte met de advertentie en na een paar koppen koffie, een leuk gesprek en goede tips werd het huis al snel door Kaboodle op Funda geplaatst.

Al binnen 3 weken mochten we de eerste geïnteresseerden ons huis laten zien. Wij hebben zelf de bezichtigingen gedaan en dat was duidelijk een goede keus. Want hierdoor kwamen we direct in contact met de kopers van ons huis . Er was bij beide partijen vanaf het begin meteen een goed gevoel!

Doordat het contact maar ook het gevoel bij iedereen direct goed was hebben we vrij vlot zonder tussenkomst van een makelaar de koop met elkaar kunnen sluiten. Vervolgens heeft Henriette van Kaboodle ons perfect begeleidt met het opstellen van het koopcontract en de verdere afwikkeling van de verkoop. en dit allemaal binnen 3 weken!

We zijn het zeker nog niet van plan maar bij een eventueel volgende verkoop van onze woning gaan we zeker weer met Kaboodle verkopen!!

Met vriendelijke groet,
Danny