Wie kent een huis nu beter dan de verkoper?!

Je huis verkopen, jarenlang was dit iets wat je overliet aan een verkoopmakelaar. Maar ik dacht dit kan ik toch ook zelf wel. Want wie kent het te verkopen object nu beter dan de eigenaar. 

Maar hoe begin je hiermee, je wilt toch een zo groot mogelijk publiek bereiken met de advertentie van je woning. Dus ik zoeken hoe ik dit aan kan pakken, tot ik via via op de hoogte werd gebracht van het online platform Kaboodle.

Kaboodle biedt verschillende diensten aan op gebied van presentatie en financieel en juridische hulp. Na mijn woning te hebben geplaatst op Kaboodle en gebruik te hebben gemaakt van hun dienst: "plaatsen op funda" duurde het slechts enkele dagen voordat de eerste afspraken voor een bezichtiging gemaakt waren.

In totaal heb ik 4 bezichtigingen gehad van geïnteresseerden in mijn woning. Alle 4 de bezichtigingen zijn heel prettig verlopen, je kunt de mensen een juiste indruk geven van de woning en ze de perfecte informatie verschaffen. Op elke vraag van de kijkers kun je direct een antwoord geven, je houdt de lijntjes dus korter dan wanneer een makelaar voor je de verkoop regelt. 

Ik kan dus een ieder Kaboodle aanraden en dan echt niet alleen omdat het ook financieel een stuk aantrekkelijker is (geen kosten voor een verkoopmakelaar).

Groet,
Bart