Het was leuk om zelf ons huis te verkopen

Met Kaboodle hebben wij onze woning binnen twee weken verkocht! Het zelf kunnen adverteren van je huis, voor een lage prijs zonder hoge initiƫle kosten met een plaatsing op Funda en ondersteuning bij verkoop was voor ons doorslaggevend om voor Kaboodle te kiezen. Via de website kun je de verkooptekst, groot aantal foto's en andere relevante informatie eenvoudig plaatsen. Ook de aanvullende benodigde documenten voor verkoop zoals het huizenpaspoort en lijst van roerende zaken krijg je toegestuurd. Een makelaar neemt kort na publiceren op Kaboodle contact op om de woning in te meten en de plaatsing op Funda door te spreken. Allemaal erg prettig!

De bezichtigingen waren erg leuk om zelf te doen, je kunt de geĆÆnteresseerden ook veel meer vertellen dan een makelaar over het algemeen kan. En dat wordt op prijs gesteld.
Na de bezichtigingen, de onderhandelingen. Wij kozen ervoor om de onderhandelingen zelf te doen, spannend! Maar gelukkig was de begeleidende makelaar voor ons bereikbaar om de biedingen te bespreken.

Omdat Kaboodle zo goed beviel, en we het juridische gedeelte niet zelf wilden doen, hebben we ervoor gekozen om de koopovereenkomst op te laten stellen. Simpel te bestellen via de website. Duidelijk voor ons, als voor de verkopers.

Wij hebben het zelf verkopen van ons huis erg leuk ervaren, ook het directe persoonlijke contact met de kopers heeft hier aan bijgedragen.

Anthony Boers